Boligen Skal Gøres Klar til Sommeren – Disse Ting Har du Glemt

Når sommeren nærmer sig, så er vi alle glade og spændte. Det bliver så dejligt at kunne stå ude i haven og grille mad på grillen, mens familien sidder og snakker og børnene løber rundt med bare tæer i græsset. Men er du egentligt klar til sommeren? Der er ofte mange ting der skal gøres før man kan nyde sommeren fuldt ud. Hvis man ikke får det gjort i tide, så får man ligesom ikke mest muligt ud af sommeren. Selvom det er en længere ferie, så flyver den hurtigt forbi – og det er altså surt, hvis man så slet ikke var klar til, at drage mest muligt nytte af den. Så det handler om at forberede sig i god tid.

Du har måske allerede været i gang med forberedelserne, men der er altid risiko for, at man glemmer noget. Vi har her samlet en række af de ting, som vi oplever at mange overser, eller måske slet ikke har tænkt over. Formålet er at kunne slappe fuldstændigt af i dine havemøbler når sommerferien endelig er i hus, og føle at alting er helt på plads. En god sommer er indbegrebet af hygge og afslapning, og det er det modsatte af at fare rundt og købe grillkul og andet i sidste øjeblik.

Spiselige ting i haven

En af de bedste ting ved sommeren er, at alt i haven er i blomst. Det hele dufter så dejligt, og man kan gå rundt med bare fødder i det bløde græs. Sommeren er en tid hvor alle vores sanser er fuldt ud involverede, og det er hvad der gør denne årstid så dejligt. Men har du husket at sørge for, at også smagssansen kan komme i spil? Hvis du planter nogle jordbær eller rabarber i haven, så er den ikke bare flot at se på og dejligt at dufte til: den er også spiselig. Nu kan du smage på sommeren: enten ved at spise det med det samme, eller ved at lave jordbær- og rabarbermarmelade.

En hængekøje

Sommeren handler som sagt om at kunne slappe godt og grundigt af, og gerne i det fri. Men har du en behagelig måde at slappe af på udenfor? De fleste havemøbler er ganske behagelige at sidde i, men de kan sjældent konkurrere med den bløde sofa eller den behagelige lænestol inde i stuen. Det betyder desværre at vi let fristes til at gå indenfor at sidde, når vi gerne vil slappe rigtigt godt af. Det er synd og skam når vejret er så godt og fuglene synger på livet løs. Derfor bør du forberede dig på sommeren ved at købe dig en god hængekøje til haven. Du kan få dem med stativ, så det er ikke nogen undskyldning, at du ikke har nogen træer, der står tæt på hinanden.