Få tøj fra Helly Hansen til billige priser online

61

Hvis man er et menneske, der lever et aktivt live, med frisk luft, sport og motion, så ved man godt, hvor meget denne livsstil giver. Man får mere energi, man tænker mere klart og bliver bedre til at fokusere og koncentrere sig. Hvis man færdes meget i naturen, så kommer der også en ro på en, som ikke kommer, når man færdes dag ud og dag ind blandt høje, firkantede huse. Kroppen bliver smidigere og mere behagelig at være i, når man rør sig og får frisk luft og god motion.

Er man denne type menneske, så ved man også at påklædningen betyder noget. Kvaliteten af det tøj, man går i betyder faktisk en del. Helly hansen har fremstillet tøj til det aktive menneske siden 1877, hvor brandet blev grundlagt, med sejlsportsfolket for øje. Nogle af de allerstørste sejlerteams optræder også næsten altid i tøj fra Helly hansen. Det er der faktisk god grund til, for ud over at meget af tøjet fra Helly hansen er målrettet sejlere, så har det også en pålidelighed, kvalitet og funktionalitet, som gør at man kan vide sig fuldstændig tryg og sikker med det på.

Mere en 140 års erfaring

Når man ser et beklædningsstykke fra Helly hansen, så røber det ikke på nogen måde spor af de mere end 140 års erfaring, der ligger bag dette brands store succes. Designet er top moderne og materialerne er skabt med den nyeste viden og teknologi i baghånden. Her er tale om et brand, der virkelig forstår at forny sig, samtidigt med at der holdes fast i dogmer som kvalitet og pålidelighed. En Helle hansen jakke får ikke bare lige problemer med lynlåsen midt ude i hård sø.

Få det billigt på nettet

Ny Form har butikker over hele landet, og en webshop, hvor du kan få Helly hansen tøj til landets billigste priser. Der er som sagt kvalitetstøj med en høj pålidelighed og stor slidstyrke. Det perfekte tøj for det aktive friluftsmenneske. Der er et stort udvalg at vælge imellem online. Her slipper du også for køen ved disken.