Our generation

Welk meisje zou niet dol worden op de poppen en speelgoed collectie van Our generation?

De poppen van Our generation zijn heel erg leuk en je kan er heel veel accessoires voor vinden. De poppen zijn op de markt gebracht in 2013 door Battat, een Canadees speelgoed merk. De poppen hebben een lengte van 46 centimeter en alle accessoires kan je verwisselen.

Meer dan alleen poppen

De makers van Our generations bieden veel meer aan dan alleen poppen. Ze maken een hele wereld voor de meisjes van tegenwoordig. Deze generatie meisjes groeien samen op en leren de wereld samen ontdekken. De poppen van Our generation kan je makkelijk vergelijken met de meisjes van nu die zich samen met hun vriendinnetjes bezighouden met mooie kleding, dierenvriendjes en veel accessoires.

Poppen in verschillende categorieën

Natuurlijk vind je de poppen van Our generation in verschillende categorieën en stijlen. Je hebt keuze uit de standaardpoppen gekleed in mooi bijpassende kleertjes, poppen die komen met extra accessoires, zelfs poppen waarbij de haren kunnen groeien en je hebt ook keuze uit de sieraden poppetjes.

Verschillende categorieën accessoires

Behalve de poppetjes heb je ook nog genoeg keuze aan accessoires die je kan gebruiken om het spelen met de poppen nog interessanter te maken. Er is keuze uit verschillende soorten setjes aan passende kleding, uitgebreide collectie aan kleren, schattige meubeltjes, hele mooie opgetutte paarden, luxe accessoires, verschillende soorten voertuigen en ook nog hele leuke mini pups.

Zorg goed voor de poppen

Je kan het gezicht en lichaam van de pop heel makkelijk wassen. Dat kan al met een natte doek met wat zeep erop. Heb je de pop gewassen dan laat je deze gewoon drogen op kamertemperatuur. De kleding en de verschillende accessoires kan je schoon maken met koud water en een milde zeep. Ook deze spulletjes kan je op kamertemperatuur laten drogen. Wat je absoluut niet moet doen is om de poppen, de kleertjes en de accessoires te stoppen in de wasmachine of in de droger. Zorg er ook voor dat de poppen en de rest van de spullen niet geplaatst worden in de buurt van een warmtebron.