Få mere plads på et lille badeværelse

Man kan drømme nok så længe om et større badeværelse, men det er nok bedst at få det meste ud af dét man har. Har man et lille badeværelse, så kan man tænke i smarte opbevaringsløsninger, pladsbesparende badeværelseshylder og mindre badeværelsesinventar.

Det gælder i hvilket som helst rum, at hvis det er et lille rum, og man ikke har meget gulvplads, så bør man udnytte højden. Det er noget som badeværelseshylder er godt til, fordi man kan udnytte vægpladsen i stedet. Måske er det kun plads til en enkelt hylde, men hvis der er plads til flere på flere vægge, kan man både bruge dem til at sætte noget dekoration på og funktionelle ting.

Spar gulvplads

Når man i forvejen ikke har meget plads, så kan man gøre sit bedste for at undgå at bruge unødig plads, så rummet kan syne større. I et lille badeværelse, kan man med fordel installere mindre inventar, der fylder mindre, som for eksempel en lille vask. Dertil kan man anvende pladsen under vasken, til at opbevare ting i et skab. Det er gulvplads, som alligevel ville blive brugt.

Derudover, kan man bruge pladsen på væggene for at spare plads på gulvet. Det er badeværelseshylder nemlig rigtig gode til. En hylde under spejlet er som udgangspunkt en meget god idé – så har man for eksempel et sted at opbevare sine ting som tandbørster og sæbe, hvis vasken er for lille til det.

Minimér produkter og tilbehør

Det er normalt for mange at opbevare deres produkter, som shampoo, cremer og elektriske tilbehør på badeværelset. Det er nemlig ofte her, at man står foran spejlet og smukkeserer sig. Men hvis ikke man har pladsen til det, hverken i skabe eller på badeværelseshylder, så kan man med fordel opbevare disse ting uden for badeværelset.

Det er faktisk bedre for plejeprodukter at blive opbevaret uden for badeværelset, fordi de varme og fugtige omgivelser kan gøre at produkter bliver dårlige før tid. Og med de elektriske produkter, så siger det næsten sig selv, at det er smartest at holde dem langt fra vand og fugt.