Hvad du skal huske ved køb af tøj til børn

Børn er søde, og gør livet værd at leve. Men børn koster en hel del penge i udstyr, mad og basale ting som tøj. For børn vokser logisk nok hele tiden, og så vokser drengen eller pigen hurtigt fra sit tøj. Det kræver selvfølgelig, at du opdaterer barnets garderobe.

Hvad du skal huske ved køb af tøj til børn? Du kan spare penge, og dog få det rigtige tøj, ved at følge et par gode råd.

Husk de er børn

Børn vil bare gerne have lov til at være børn. Det betyder, at de bliver påvirket udefra, hvor mange børn spejler sig selv i de lidt større børn. Og det gør sig også gældende i forhold til, hvilke styles barnet kan lide.

Derfor skal du lade barnet få en stemme i forhold til stilen, mere end der vælges fordi du ønsker at barnet skal se pæn ud i jeans og en smart softshell jakke til børn. Og tøjet skal helst kunne tåle leg, der er ensbetydende med skidt, pletter og mudder.

Smag for mode?

Der findes mange populære brands som Sofie Schnoor, Parajumpers, Moncler, Fendi, Ver de Terre m.m. der fremstiller børnetøj i eksklusive design i den høje prisklasse. Det er fedt tøj, og hvis du har råd, er det helt fint. Men mange har dog ikke penge til disse mærker, og små børn er faktisk totalt ligeglade med mærker.

Når børn begynder at blive forfængelige i forhold til designerbrands, kommer det af påvirkning, hvor påvirkningen ofte er fra forældrene.

Du kan spare en del penge ved at huske dette. For i sidste ende, vil de mindre børn bare have et smart motiv eller andet. Og så skal tøjet være behagelig at have på og muligt bevæge sig i.

Tøjet skal blive beskidt

Børn leger og bliver beskidt, derfor skal du også købe en kvalitet, der kan holde til legen.

Ecco sko børn er topkvalitet for fødderne og holdbarheden, men koster dog også væsentlig mere end så mange andre. Der kan dog ofte være fordel i at give lidt mere, og så få den bedre kvalitet både for at skoen holder og barnet får godt fodtøj.

Det samme gør sig gældende med bukserne, som også kommer til at tage fra, når der f.eks. sparkes fodbold i frikvarteret, i gården, gaden eller andet sted.